AnaSayfa / Genel / Kahve falında deri kumaş görmek

Kahve falında deri kumaş görmek

Kahve falında deri kumaş görmek yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, kurtuluşa ereceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında deri kumaş gördüyseniz:

  • Yaptıklarınızı takdir eden veya sizinle aynı ilgileri paylaşan sizden yaşca büyük veya küçük kişilerle zaman geçirebilirsiniz.

Kahve falında deri kumaş görmek malın bereketinin artmasına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında mavi renkte kumaş görmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine yorulur.

Kahve falında kumaş hediye almak yeni bir araba satın alınacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına yorulur.

Kahve falında beyaz kumaş pantolon görmek olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, onlara değer vereceğine tabir olunur.

Kahve falında simli kumaş görmek yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, harama göz dikmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ipek kumaş almak satışların düşeceğine, para yatıracağına ve zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında kumaş sökmek geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, aradığı kişiyi bulacağına rivayet eder.

Kahve falında çok kumaş görmek kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir