AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi kum görmek

Kahve falında mavi kum görmek

Kahve falında mavi kum görmek hayatının kolaylaşacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına delalet eder.

Kahve falında mavi kum gördüyseniz:

  • Aranızda meydana gelebilecek en ufak bir tartışmayı büyütmeye eğilimlisiniz.

Kahve falında mavi kum görmek asil kimselerden çıkacağına, başarı kaydedeceğine işaret eder.

Kahve falında deniz kenarında kumda yürümek sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kum yığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kum elediğini görmek kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına delalettir.

Kahve falında evinde kum görmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, zengin için yoksulluğa delalet etmektedir.

Kahve falında kumlu ayak görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine tabir olunur.

Kahve falında kum süpürmek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, daha iyi imkânlara sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında kum savurmak görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir