AnaSayfa / Genel / Kahve falında kum süpürmek

Kahve falında kum süpürmek

Kahve falında kum süpürmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine yorulur.

Kahve falında kum süpürmek gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz kimseler size gelebilirler.

Kahve falında kumu süpürmek beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kum süpürmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında kar süpürmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında kurumuş yaprakları süpürmek ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bulgur süpürmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına işaret eder.

Kahve falında tozlu halı süpürmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine işaret eder.

Kahve falında sarı yaprak süpürmek çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, fal sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına inanılır.

Kahve falında kumları süpürmek beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir