AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinde kum görmek

Kahve falında evinde kum görmek

Kahve falında evinde kum görmek kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, umutsuzluk yaşanacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, anne baba ile ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evinde kum gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların, üzerinde uzlaşılması gereken konuların veya düzenlemelerin yapısı ya da detayları üzerinde gereğinden fazla inatçı bir tutum sergilememenizde fayda var.

Kahve falında evin önünde kum görmek sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içinde kum görmek daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evinde kum görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, eşler arasına kara kedi gireceğine işaret eder.

Kahve falında üstünde kum görmek şansın ve kısmetin de açık olacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine işarettir.

Kahve falında kamyon dolusu kum görmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine yorulur.

Kahve falında kumlu yolda yürümek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında kum çıkarmak kişinin kazancının artacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına inanılır.

Kahve falında kumda yazı görmek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir