AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz kenarında kumda yürümek

Kahve falında deniz kenarında kumda yürümek

Kahve falında deniz kenarında kumda yürümek istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında kumda yürümek gördüyseniz:

  • Kafanız fantazilerle dolu olabilir diğer konular size sıkıcı gelebilir.

Kahve falında deniz kenarında kumda yürümek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına delalettir.

Kahve falında deniz kenarında kum görmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, her türlü kötülükten uzakdurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gece deniz kenarında yürümek imkânlarının azalacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına delalet eder.

Kahve falında dalgalı deniz kenarında yürümek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında deniz kenarında yürüdüğünü görmek fakirlerin güleceğine, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına inanılır.

Kahve falında deniz kenarında yürümek iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, borçların yakın zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında kumsalda yürümek zorlukların biteceğine, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine inanılır.

Kahve falında denizde kenarında yürümek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir