AnaSayfa / Genel / Kahve falında kum elediğini görmek

Kahve falında kum elediğini görmek

Kahve falında kum elediğini görmek İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında kum elediğini gördüyseniz:

  • Abartılı tavırlardan veya aşırılıklardan uzak durulmaması risk almak anlamına gelebilir.

Kahve falında kum elemek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına tabir olunur.

Kahve falında kum elediğini görmek huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında buğday elemek kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine tabir olunur.

Kahve falında altın elemek yüksek mevkilerde işlere gireceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kömür elemek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında ekin elemek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, itibarın sarsılacağına işarettir.

Kahve falında nohut elemek sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında bulgur elemek uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir