AnaSayfa / Genel / Kahve falında kum yığını görmek

Kahve falında kum yığını görmek

Kahve falında kum yığını görmek maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kum yığını gördüyseniz:

  • Kaldırılması zor yükler ya da karşılıksız bırakmakta zorlanabileceğiniz tepkiler söz konusu olabilir.

Kahve falında kum yığını görmek şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında kum yığını altında kalmak iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine işaret eder.

Kahve falında kum yığınının altında kalmak insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında kar yığını görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına alamet eder.

Kahve falında zeytin yığını görmek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çamur yığını görmek herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mısır yığını görmek yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında et yığını görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir