AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumlu ayak görmek

Kahve falında kumlu ayak görmek

Kahve falında kumlu ayak görmek sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, yarar getireceğine, güzel ameller işleyeceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında kumlu ayak gördüyseniz:

  • Bazı konulara içten içe kızmak yerine eleştiri veya şikayetlerinizi dile getirmeniz gerekebilir.

Kahve falında ayakları kumlu görmek çok daha büyük işlere gireceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine delalettir.

Kahve falında kumlu ayak görmek canın sıkılacağına, sorunlarını teker teker aşacağına delalettir.

Kahve falında kumda yürümek masraflarının azalacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında kum kazmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, umutlarının biteceğine rivayet eder.

Kahve falında sahilde kum görmek kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kum yağmuru görmek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taş kum görmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, kariyer edineceğine delalettir.

Kahve falında kum adam görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir