AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi kristal görmek

Kahve falında mavi kristal görmek

Kahve falında mavi kristal görmek çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, rızık elde edeceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına yorulur.

Kahve falında mavi kristal gördüyseniz:

  • Çevrenizde oluşan kontrolden çıkmış olaylar veya kontrolünü kaybetmiş kişiler olayları şaşkınlıkla izlemenize neden olabilirler.

Kahve falında mavi kristal görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kristal kadeh görmek fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz kristal görmek hayatın temposunun yükseleceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kristal boncuk görmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında kristal taş görmek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kar kristali görmek sorunlarını halletmeyi bileceğine, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil kristal görmek konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına delalettir.

Kahve falında parlak kristal görmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir