AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kristal görmek

Kahve falında beyaz kristal görmek

Kahve falında beyaz kristal görmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz kristal gördüyseniz:

  • İstemeden sarfettiğiniz sözler nedeniyle çevrenizdeki insanların tepkilerini üzerinize çekebilirsiniz.

Kahve falında beyaz kristal görmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi kristal görmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kristal yüzük görmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, hayallerde değişiklikler olacağına tabir olunur.

Kahve falında kristal vazo görmek ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kristal görmek alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına yorulur.

Kahve falında kristal kadeh görmek malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, manevi mutluluğu tadacağına işarettir.

Kahve falında kristal sürahi görmek herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında kristal avize görmek yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir