AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak kristal görmek

Kahve falında parlak kristal görmek

Kahve falında parlak kristal görmek hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, az çalışarak çok gezeceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına delalet eder.

Kahve falında parlak kristal gördüyseniz:

  • Söylediklerinizin doğru anlaşıldığından emin olmadan cümleyi bitirmeyin.

Kahve falında parlak kristal görmek başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kristal vazo görmek öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına inanılır.

Kahve falında kar kristali görmek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine işarettir.

Kahve falında kristal görmek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kristal sürahi görmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, kişinin malını kaybedebileceğine delalettir.

Kahve falında mavi kristal görmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kristal boncuk görmek hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine delalet eder.

Kahve falında kristal tabak görmek önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir