AnaSayfa / Genel / Kahve falında kristal boncuk görmek

Kahve falında kristal boncuk görmek

Kahve falında kristal boncuk görmek kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, yapacağı planların altüst olacağına, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kristal boncuk gördüyseniz:

  • İşinize gelmeyen şeyleri kırıcı olmamaya gayret ederek reddetmelisiniz.

Kahve falında kristal boncuk görmek sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kristal vazo görmek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine yorulur.

Kahve falında kar kristali görmek her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz kristal görmek daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kristal yüzük görmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırık kristal görmek sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kristal avize görmek kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi kristal görmek endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir