AnaSayfa / Genel / Kahve falında kristal kadeh görmek

Kahve falında kristal kadeh görmek

Kahve falında kristal kadeh görmek çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, güzel zamanlar geçireceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kristal kadeh gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bilgileri, gelişen olayları ya da elinize geçen haberleri doğru değerlendirmeli, bir fırsat ya da bir uyarı mesajı gibi görmelisiniz.

Kahve falında kristal kadeh görmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında kırık kristal görmek sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kristal tuz görmek hayırlı haberlere, elindekileri kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında kar kristali görmek huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında kristal tabak görmek kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, yaşamının da düzene gireceğine alamet eder.

Kahve falında mavi kristal görmek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kristal sürahi görmek iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parlak kristal görmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, kazancında artış olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir