AnaSayfa / Genel / Kahve falında kristal taş görmek

Kahve falında kristal taş görmek

Kahve falında kristal taş görmek beddua ve ah alacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine inanılır.

Kahve falında kristal taş gördüyseniz:

  • Herkes söylediklerinizi doğru anlamayabilir.

Kahve falında kristal taş görmek elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında parlak kristal görmek tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kristal kadeh görmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına yorulur.

Kahve falında kristal sürahi görmek zor bir dönem geçirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kristal boncuk görmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kristal eşya görmek onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine delalet eder.

Kahve falında kristal görmek eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kristal avize görmek hayatındaki fırtınaların durulacağına, patlama noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir