AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kristal görmek

Kahve falında yeşil kristal görmek

Kahve falında yeşil kristal görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında yeşil kristal gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda ilerlemeler olabilir.

Kahve falında yeşil kristal görmek huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına işaret eder.

Kahve falında kristal eşya görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına inanılır.

Kahve falında kristal sürahi görmek sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parlak kristal görmek fakirlerin güleceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kristal avize görmek elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, dertlerin ve sorunların aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi kristal görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, can sıkıntısının sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kristal görmek kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kar kristali görmek kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir