AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar kristali görmek

Kahve falında kar kristali görmek

Kahve falında kar kristali görmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla fal sahibinin de içinin ferahlayacağına, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kar kristali gördüyseniz:

  • Fiziksel olarak aniden tükenebilir, serilip kalabilirsiniz.

Kahve falında kar kristali görmek çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi kristal görmek eğleneceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine alamet eder.

Kahve falında kristal boncuk görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kristal görmek huzur ve saadet bulacağına, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına tabir olunur.

Kahve falında kristal sürahi görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine işarettir.

Kahve falında kristal tabak görmek parasını dikkatli harcayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında kristal yüzük görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, günü birlik tatillere çıkacağına inanılır.

Kahve falında parlak kristal görmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, aşama kaydedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir