AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi kot pantolon görmek

Kahve falında mavi kot pantolon görmek

Kahve falında mavi kot pantolon görmek kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, spor yapmaya başlanılacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi kot pantolon gördüyseniz:

  • Karşı taraf üzerinde uzun süreli etkileri olabilecek kararlar alamamanızda fayda var.

Kahve falında mavi kot pantolon görmek girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine delalettir.

Kahve falında dar kot pantolon giymek iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük mutluluk duyacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı kot pantolon görmek sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına delalettir.

Kahve falında kot pantolonu ters giymek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, kararlar alacağına rivayet eder.

Kahve falında bol kot pantolon görmek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kot pantolon yıkamak geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni kot pantolon almak ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına delalet eder.

Kahve falında kot pantolon kaybetmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir