AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi kilim görmek

Kahve falında mavi kilim görmek

Kahve falında mavi kilim görmek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, mutluluğunun da artacağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, sistemli şekilde başarıya koşacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine işaret eder.

Kahve falında mavi kilim gördüyseniz:

  • Harcamalarınıza dikkat edin.

Kahve falında mavi kilim görmek epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında halı kilim sermek yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil kilim görmek askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında duvarda kilim görmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında halı kilim çırpmak büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil kilim yıkamak insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında derede kilim yıkamak geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına işarettir.

Kahve falında desenli kilim görmek mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir