AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi göze bakmak

Kahve falında mavi göze bakmak

Kahve falında mavi göze bakmak hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, sürekli stres ve sinir içinde olacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine yorulur.

Kahve falında mavi göze bakmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size istemediğiniz şeyler yaptırmaya çalışabilir veya sizi istemediğiniz bir duruma düşürebilirler.

Kahve falında mavi göze bakmak kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında göz göze bakmak hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göze bakmak endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göze mavi far sürmek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına işaret eder.

Kahve falında göze mavi kalem sürmek çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine yorulur.

Kahve falında göze mavi kalem çekmek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göze mavi sürme sürmek alım gücünün artmasına, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına yorulur.

Kahve falında göze mavi boya sürmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir