AnaSayfa / Genel / Kahve falında göz göze bakmak

Kahve falında göz göze bakmak

Kahve falında göz göze bakmak kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, malının ve parasının da artacağına işarettir.

Kahve falında göz göze bakmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanarak çalışmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında göz göze bakmak bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında mavi göze bakmak iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, iyileşme göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında göze bakmak sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine alamet eder.

Kahve falında cinle göz göze gelmek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında göz göze geldiğini görmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında atla göz göze gelmek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına tabir olunur.

Kahve falında göz göze bakışmak üzülmesine dahi gerek olmayacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadınla göz göze gelmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir