AnaSayfa / Genel / Kahve falında göze mavi kalem sürmek

Kahve falında göze mavi kalem sürmek

Kahve falında göze mavi kalem sürmek borcunun da hafifleyeceğine, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, keyfinin yerine geleceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göze mavi kalem sürmek gördüyseniz:

  • Sadece niyet ya da planlarınızdan bahsetmeniz artık hiç kimseyi tatmin etmiyor.

Kahve falında göze mavi kalem sürmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, maddi gücünün azalacağına delalettir.

Kahve falında göze göz kalemi sürmek uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına delalet eder.

Kahve falında göze kalem sürmek ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında göze mavi kalem çekmek geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında göze mavi sürme sürmek hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göze mavi far sürmek sorunların bir bir çözüleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında göze mavi boya sürmek gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına yorulur.

Kahve falında mavi göz kalemi sürmek üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, yeni planlar yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir