AnaSayfa / Genel / Kahve falında göze mavi boya sürmek

Kahve falında göze mavi boya sürmek

Kahve falında göze mavi boya sürmek işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, yönetici makamına oturacağına rivayet eder.

Kahve falında göze mavi boya sürmek gördüyseniz:

  • İki tarafta üzerinizde baskı yaratabilir.

Kahve falında göze mavi boya sürmek hayatının da kolaylaşacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine tabir olunur.

Kahve falında göze yeşil boya sürmek maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında göze boya sürmek İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında göze mavi boya görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın yorulur.

Kahve falında göze mavi sürme sürmek hastalıklarından kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göze mavi kalem sürmek rızkında ve malından olacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göze mavi far sürmek kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, dinde tartışmaya alamet etmektedir.

Kahve falında göze far sürmek yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir