AnaSayfa / Genel / Kahve falında göze bakmak

Kahve falında göze bakmak

Kahve falında göze bakmak imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine inanılır.

Kahve falında göze bakmak gördüyseniz:

  • Kalabalık ortamlara girebilirsiniz.

Kahve falında mavi göze bakmak eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına işarettir.

Kahve falında göz göze bakmak güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göze bakmak zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında göze mavi boya görmek iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında göze likit çekmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kızla göz göze gelmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine delalettir.

Kahve falında köpekle göz göze gelmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında tek göze sürme çekmek bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir