AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini mavi gömlekle görmek

Kahve falında sevdiğini mavi gömlekle görmek

Kahve falında sevdiğini mavi gömlekle görmek uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğini mavi gömlekle gördüyseniz:

  • Finansal evraklarınız, anlaşmalar ya da üzerinde anlaşılamamış konular kapatılmayı bekliyor.

Kahve falında sevdiğini mavi gömlekle görmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında mavi renk gömlek görmek bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında yeni mavi gömlek görmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi renkli gömlek görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi gömlek giymek rahat yaşayacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına işarettir.

Kahve falında mavi çizgili gömlek görmek kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına yorulur.

Kahve falında mavi gömlek hediye etmek hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına işaret eder.

Kahve falında mavi gömlek giydirmek tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir