AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi gömlek giymiş erkek görmek

Kahve falında mavi gömlek giymiş erkek görmek

Kahve falında mavi gömlek giymiş erkek görmek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi gömlek giymiş erkek gördüyseniz:

  • Bazı konuları kesip atmak gerekse de, büyük bir ilerleme, hamle, yeni bir buluş ya da yeni bir fikrin peşinden gitmek için sabırsızlanıyorsunuz.

Kahve falında mavi gömlek giymiş erkek görmek moralinin ve sağlığının da bozulacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi erkek gömleği görmek neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına işarettir.

Kahve falında mavi gömlekli erkek görmek amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni mavi gömlek görmek ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine işarettir.

Kahve falında buz mavisi gömlek görmek sorunlu bir hayat yaşayacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi kareli gömlek giymek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi gömlek giyen birini görmek yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında mavi gömlek satın almak güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir