AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi çeşme görmek

Kahve falında mavi çeşme görmek

Kahve falında mavi çeşme görmek ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, kendi bildiğini okuyacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi çeşme gördüyseniz:

  • Karar veremediğiniz bir konuda sizi aydınlatmaları mümkündür.

Kahve falında mavi çeşme görmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında cami çeşmesinde abdest almak hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, kötü duygularını yeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iki tane çeşme görmek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çeşmeden su çekmek başarı elde edeceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına inanılır.

Kahve falında akmayan çeşme görmek kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında çeşmeden akan temiz su görmek sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, alışveriş yapacağına tabir olunur.

Kahve falında tuvalette çeşme görmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında tatlı su çeşmesi görmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, endişelerin sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir