AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki tane çeşme görmek

Kahve falında iki tane çeşme görmek

Kahve falında iki tane çeşme görmek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına delalettir.

Kahve falında iki tane çeşme gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan veya çıkabilecek fırsatları dikkatle gözden geçirmeniz gerekiyor; aralarından bazıları gerçekten büyük bir şeyin başlangıcı olabilir.

Kahve falında iki tane çeşme görmek eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında çeşmeden akan temiz su görmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, attığı adımların boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında çeşmeden akan su görmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına yorulur.

Kahve falında çeşmeden ellerini yıkamak kısa süreli karlar elde edileceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına işarettir.

Kahve falında bir sürü çeşme görmek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden akan kan görmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmeye hortum takmak ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına işaret eder.

Kahve falında çeşmede yıkanmak beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir