AnaSayfa / Genel / Kahve falında akmayan çeşme görmek

Kahve falında akmayan çeşme görmek

Kahve falında akmayan çeşme görmek insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına alamet eder.

Kahve falında akmayan çeşme gördüyseniz:

  • Ortaya çıkabilecek bilgiler veya haberler detaylı çalışmalar yapılmasını gerektirebilir.

Kahve falında çeşmeden kirli su aktığını görmek her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden çamurlu su aktığını görmek boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, kurulu düzenin yıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çeşmeden su akması görmek imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, ruhuna hayrat yapılacağına işarettir.

Kahve falında çeşmeden bulanık su aktığını görmek çok zor dönemlerden geçeceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına delalettir.

Kahve falında akmayan çeşme görmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine işarettir.

Kahve falında çeşmelerden su aktığını görmek olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmenin aktığını görmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çeşmede su aktığını görmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, üzüntülerinin biteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir