AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerlere ateş etmek

Kahve falında askerlere ateş etmek

Kahve falında askerlere ateş etmek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine, derin bir nefes alacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine işarettir.

Kahve falında askerlere ateş etmek gördüyseniz:

  • Kimseninin klavyesi değilsiniz, kendi başınıza ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında askerlerin ateş ettiğini görmek dargınların barışacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına inanılır.

Kahve falında askerlere ateş etmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asker olup ateş etmek ticarette şansının düşeceğine, ticaretinin büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında askere ateş etmek nefsine uyacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ateş eden asker görmek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine işarettir.

Kahve falında asker olmak ateş etmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, mutluluktan havalara uçacağına yorulur.

Kahve falında askerlerin ateş açtığını görmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında silah görüp ateş etmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir