AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerlerin ateş ettiğini görmek

Kahve falında askerlerin ateş ettiğini görmek

Kahve falında askerlerin ateş ettiğini görmek çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, fakirlerin zenginleşeceğine, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında askerlerin ateş ettiğini gördüyseniz:

  • Bazı iş ya da anlaşmaları diğerlerini değil, kendinizi tatmin edecek şekilde değiştirmeniz gerekebilir.

Kahve falında askerlerin ateş ettiğini görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına tabir olunur.

Kahve falında ateş eden asker görmek ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, malların artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asker olmak ateş etmek hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında askerlerin ateş açtığını görmek hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında askerlere ateş etmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asker olup ateş etmek borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında askere ateş etmek attığı adımların boşa gideceğine, iç sıkıntınızın azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahla ateş edilmesini görmek gelir kaynaklarının kuruyacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir