AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerlerin ateş açtığını görmek

Kahve falında askerlerin ateş açtığını görmek

Kahve falında askerlerin ateş açtığını görmek bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, yeni bir ilişkiye başlayacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında askerlerin ateş açtığını gördüyseniz:

  • Sezgilerinize daha fazla güvenmeniz gerekiyor.

Kahve falında askerlerin ateş açtığını görmek atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına inanılır.

Kahve falında askerlere ateş etmek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında askere ateş etmek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ateş eden asker görmek yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asker olup ateş etmek yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asker olmak ateş etmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında askerlerin ateş ettiğini görmek aşkının da kalıcı olacağına, işbirliği içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında kiraz ağacının çiçek açtığını görmek göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir