AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker olup ateş etmek

Kahve falında asker olup ateş etmek

Kahve falında asker olup ateş etmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, hayırlı işlere girişileceğine, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında asker olup ateş etmek gördüyseniz:

  • Sizin dışınızda gelişen aksamalara karşı da toleranslı olmalısınız.

Kahve falında askerlere ateş etmek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asker olmak ateş etmek hayatının alt üst olacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine yorulur.

Kahve falında asker olup ateş etmek kötü bir duruma düşürüleceğine, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında askere ateş etmek bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine delalettir.

Kahve falında askerlerin ateş açtığını görmek şifaya kavuşacağına, eski huzurun yeniden sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ateş eden asker görmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında askerlerin ateş ettiğini görmek çok büyük kısmetlere sahip olacağına, huzurunun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla ateş ettiğini görmek doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir