AnaSayfa / Genel / Kahve falında askere ateş etmek

Kahve falında askere ateş etmek

Kahve falında askere ateş etmek her zaman hürmet göreceğine, bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, hayatından razı geleceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, sevgi ve barış ortamının kurulacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında askere ateş etmek gördüyseniz:

  • Kalbinizin sesini dinleyin.

Kahve falında askerlerin ateş ettiğini görmek umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına alamet eder.

Kahve falında asker olmak ateş etmek bol rızık sahibi olunacağına, eğer fal sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine tabir olunur.

Kahve falında asker olup ateş etmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine alamet eder.

Kahve falında askerlerin ateş açtığını görmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında askerlere ateş etmek dargınların ve kırgınların barışacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ateş eden asker görmek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında askere ateş etmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde ateş yandığını görmek hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir