AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker olmak ateş etmek

Kahve falında asker olmak ateş etmek

Kahve falında asker olmak ateş etmek sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asker olmak ateş etmek gördüyseniz:

  • Mevcut maddi sıkıntıya rağmen giriştiğiniz her konuda başarılı olabilirsiniz.

Kahve falında askerlerin ateş açtığını görmek hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine inanılır.

Kahve falında askerlere ateş etmek onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında askere ateş etmek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında asker olup ateş etmek yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında asker olmak ateş etmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında askerlerin ateş ettiğini görmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ateş eden asker görmek kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında otomatik silahla ateş etmek yüzünün de güleceğine, güzel bir iş fırsatına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir