AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi boncuk dağıtmak

Kahve falında mavi boncuk dağıtmak

Kahve falında mavi boncuk dağıtmak varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, eğlenceli günlere kavuşacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına yorulur.

Kahve falında mavi boncuk dağıtmak gördüyseniz:

  • Duygusal diyaloglar içerisine girmeniz durumunda evde sorunlar yaşanabilir.

Kahve falında mavi boncuk dağıtmak başarıya giden yolların açık olacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında mavi boncuklu tesbih görmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, alım zorluğu yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi nazar boncuk görmek yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koluna mavi boncuk takmak kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi boncuk kolye görmek parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına inanılır.

Kahve falında mavi boncuklu küpe görmek manevi olarak ferahlayacağınıza, ev içinde mutluluğun artacağına delalet eder.

Kahve falında mavi ve beyaz boncuk görmek gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, aralarındaki problemlerin çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında mavi boncuk dizmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, başarılarının eksilmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir