AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi boncuk dizmek

Kahve falında mavi boncuk dizmek

Kahve falında mavi boncuk dizmek varolan sorunlarının sona ereceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi boncuk dizmek gördüyseniz:

  • Eğlence amaçlı planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında mavi boncuk dizmek fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında boncuk dizdiğini görmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz boncuk dizmek işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil boncuk dizmek önemli işler yapacağına, fesada ve haksızlığa karışacağına işaret eder.

Kahve falında ipe boncuk dizmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine işarettir.

Kahve falında boncuk dizmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında renkli boncuk dizmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taşları dizmek gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, işlerinin sarpa saracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir