AnaSayfa / Genel / Kahve falında koluna mavi boncuk takmak

Kahve falında koluna mavi boncuk takmak

Kahve falında koluna mavi boncuk takmak sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, nasibin de kısmetlerin de artacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, kişinin muradına ereceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, borçların biteceğine delalettir.

Kahve falında koluna mavi boncuk takmak gördüyseniz:

  • Geri planda kalıp önerilere kulak vermelisiniz.

Kahve falında koluna mavi boncuk takmak büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koluna boncuk takmak dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi boncuklu bileklik takmak yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi boncuklu bilezik takmak geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, ileri gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi boncuk takmak hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında mavi kol saati takmak aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, yepyeni biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boynuna boncuk takmak meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boncuk yüzük takmak yarınları için isabetli kararlar alacağına, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir