AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi ve beyaz boncuk görmek

Kahve falında mavi ve beyaz boncuk görmek

Kahve falında mavi ve beyaz boncuk görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, itibarda meydana gelecek değişikliğe, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına yorulur.

Kahve falında mavi ve beyaz boncuk gördüyseniz:

  • Evinizde iş hayatınızı veya ev yaşamınızı kolaylaştıracak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında mavi ve beyaz boncuk görmek verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında mavi boncuklu bilezik görmek kafasını toparlayacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında mavi boncuklu bileklik takmak mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi boncuklu bilezik takmak hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi nazar boncuğu görmek işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına delalettir.

Kahve falında mavi boncuk takmak rütbe edineceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında mavi boncuk kolye görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi boncuklu kolye görmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, bir düşmanın kötü haberini almaya işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir