AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi boncuklu küpe görmek

Kahve falında mavi boncuklu küpe görmek

Kahve falında mavi boncuklu küpe görmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında mavi boncuklu küpe gördüyseniz:

  • Kendinize güvenerek hareket edecek gibi duruyor, yenilik yapmak istiyorsunuz.

Kahve falında mavi boncuklu küpe görmek zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boncuklu küpe görmek fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında nazar boncuğu küpe görmek yarınları için isabetli kararlar alacağına, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın nazar boncuklu küpe görmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine yorulur.

Kahve falında boncuk küpe görmek çevredeki insanlardan da destek alınacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına işarettir.

Kahve falında boncuktan küpe görmek çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında mavi boncuk bilezik görmek sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında mavi boncuklu bilezik görmek yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir