AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi bir elbise giymek

Kahve falında mavi bir elbise giymek

Kahve falında mavi bir elbise giymek istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, sorunsuz geçeceğine, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi bir elbise giymek gördüyseniz:

  • Olayların iç yüzünü görmeye ya da karşınızdaki kişileri doğru değerlendirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında gök mavisi elbise giymek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına işaret eder.

Kahve falında mavi abiye elbise giymek dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi bir elbise giymek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının mavi elbise giydiğini görmek paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi beyaz elbise giymek gönül yaralarının iyileşeceği, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının mavi elbise giydiğini görmek rakiplerine büyük fark atacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında buz mavisi elbise giymek korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi ipek elbise giymek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, ağrı ve sancılarından kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir