AnaSayfa / Genel / Kahve falında buz mavisi elbise giymek

Kahve falında buz mavisi elbise giymek

Kahve falında buz mavisi elbise giymek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buz mavisi elbise giymek gördüyseniz:

  • Aşırı masraflara girebilirsiniz.

Kahve falında buz mavisi elbise giymek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına delalettir.

Kahve falında buz mavisi elbise görmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üzerinde mavi elbise giymek evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, sağlığının bozulmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi elbise giymek iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında mavi ve yeşil elbise giymek hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, üzeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil mavi elbise giymek özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi renkte elbise giymek uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine rivayet eder.

Kahve falında koyu mavi elbise giymek maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir