AnaSayfa / Genel / Kahve falında gök mavisi elbise giymek

Kahve falında gök mavisi elbise giymek

Kahve falında gök mavisi elbise giymek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, adım atarken çok zorlanacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında gök mavisi elbise giymek gördüyseniz:

  • Sağlığınız iyi, son derece düzenlisiniz.

Kahve falında gök mavisi elbise giymek sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine delalettir.

Kahve falında başkasının mavi elbise giydiğini görmek deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine inanılır.

Kahve falında mavi saten elbise giymek alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, vaaz ve nasihate delalet eder.

Kahve falında mavi elbise giymek sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında buz mavisi elbise giymek rahatının ve gelirinin artacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil mavi elbise giymek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine yorulur.

Kahve falında yeni mavi elbise giymek mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi nişan elbisesi giymek sıkıntılarının zamanla geçeceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir