AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının mavi elbise giydiğini görmek

Kahve falında başkasının mavi elbise giydiğini görmek

Kahve falında başkasının mavi elbise giydiğini görmek kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, her şeyin sarpa saracağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, dualarının kabul olacağına inanılır.

Kahve falında başkasının mavi elbise giydiğini gördüyseniz:

  • Tartışmaktan kaçınmakta fayda var.

Kahve falında beyaz ve mavi elbise giymek aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında başkasının mavi elbise giymek çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına delalettir.

Kahve falında mavi renkte elbise giymek üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında mavi beyaz elbise giymek erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına delalettir.

Kahve falında mavi abiye elbise giymek herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, çok rahat bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi gece elbisesi giymek maddi olarak eksiye düşüleceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına alamet eder.

Kahve falında mavi elbise giymek sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, ruhunun da şifaya kavuşacağına inanılır.

Kahve falında turkuaz mavisi elbise giymek harcama gücünün artacağına, en tepkedeki kimse olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir