AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek yorganı görmek

Kahve falında bebek yorganı görmek

Kahve falında bebek yorganı görmek sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, sorunlarından kurtulacağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, verimin ve bereketin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebek yorganı gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişiler, arkadaşlarınız ya da akrabalarınızın serzenişlerine kulak vermeli, şefkatli yaklaşımlarınızla gönüllerini almalısınız.

Kahve falında bebek yorganı görmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek yorganı dikmek sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına delalet eder.

Kahve falında mavi bebek yorganı görmek bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına yorulur.

Kahve falında beyaz yorgan yıkamak karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına delalet eder.

Kahve falında yorgan yüklüğü görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine tabir olunur.

Kahve falında nakışlı yorgan görmek elini attığı her işi yerine getireceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında yorgan ve nevresim görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yorganda güve görmek sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir