AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi bebek battaniyesi görmek

Kahve falında mavi bebek battaniyesi görmek

Kahve falında mavi bebek battaniyesi görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi bebek battaniyesi gördüyseniz:

  • Soğuk görünüşünüz altında aslında sert olmayan bir kalp taşıyorsunuz.

Kahve falında mavi battaniyeye sarılı bebek görmek ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine işarettir.

Kahve falında mavi bebek battaniyesi görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine işaret eder.

Kahve falında mavi battaniye görmek elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek battaniyesi görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebek battaniye almak yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pembe bebek battaniyesi görmek daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında sarı bebek battaniyesi görmek bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında bebek battaniyesi almak işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir