AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi battaniye görmek

Kahve falında mavi battaniye görmek

Kahve falında mavi battaniye görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, gelişiminin hız kazanacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi battaniye gördüyseniz:

  • Biraz da siz olayları gözünüzde büyütüyorsunuz.

Kahve falında mavi battaniyeye sarılı bebek görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında mavi battaniye görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, içinin rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında mavi bebek battaniyesi görmek sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında battaniye katlamak çalışmaları kötüleyeceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında battaniyeye sarılı bebek görmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı battaniye görmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzerinde battaniye görmek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında mor battaniye görmek çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir