AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerinde battaniye görmek

Kahve falında üzerinde battaniye görmek

Kahve falında üzerinde battaniye görmek kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, parasını ve malını kaybedeceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üzerinde battaniye gördüyseniz:

  • Girişimci yönünüz olumlu etki yaratmanızı sağlayabilir.

Kahve falında yatak yorgan battaniye görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında ölünün üzerine battaniye örtmek kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine tabir olunur.

Kahve falında pembe bebek battaniyesi görmek kazancını çoğaltacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında yorgan battaniye görmek anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına işarettir.

Kahve falında bebek battaniyesi yıkamak sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine alamet eder.

Kahve falında battaniye almak sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi bebek battaniyesi görmek zahmet veren işlerin artacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında battaniye asmak huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, yoksulluğa alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir