AnaSayfa / Genel / Kahve falında battaniye katlamak

Kahve falında battaniye katlamak

Kahve falında battaniye katlamak büyük başarıla kazanacağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, hayır vereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine işarettir.

Kahve falında battaniye katlamak gördüyseniz:

  • Karşınıza çok fazla etkileneceğiniz bir kişi çıkabilir.

Kahve falında battaniye katlamak diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında kağıt katlamak neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tişört katlamak bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, mahsullerin fazlalaşacağına işarettir.

Kahve falında çok çamaşır katlamak kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında seccade katlamak kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıyafet katlamak kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına alamet eder.

Kahve falında etek katlamak yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine tabir olunur.

Kahve falında iç çamaşırı katlamak hak yolundan ayrılmayacağına, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir