AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor battaniye görmek

Kahve falında mor battaniye görmek

Kahve falında mor battaniye görmek işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, çektiği zorlukların biteceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mor battaniye gördüyseniz:

  • Evinizi veya işinizi daha hoşunuza gidebilecek şekle sokmak için zamanınızı doğru kullanmalısınız.

Kahve falında mor battaniye görmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, sosyal konumunun değişeceğine işaret eder.

Kahve falında ölüye battaniye vermek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bordo battaniye görmek yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında battaniyeler görmek muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında battaniyeye sarılı bebek görmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında battaniyede bebek görmek eğlenceli günler geçireceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına işaret eder.

Kahve falında kahverengi battaniye görmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine delalettir.

Kahve falında battaniye yorgan görmek tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, gözyaşına boğulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir