AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı battaniye görmek

Kahve falında kırmızı battaniye görmek

Kahve falında kırmızı battaniye görmek işinde büyük başarı elde edeceğine, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, mal ve para biriktireceğine, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı battaniye gördüyseniz:

  • Daha az denemiş yollar deneyebilirsiniz.

Kahve falında kırmızı battaniye görmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında battaniye sarılmak bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında battaniye hediye etmek planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebek battaniyesi örmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine tabir olunur.

Kahve falında battaniye toplamak hayallerine kavuşacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında ölünün üzerine battaniye örtmek çok yıpranacağına, aksiliklerin başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz battaniye görmek tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek battaniye almak böylece hayatının da düzene gireceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir